Què fem

Landry el Rumbero es un grup cançons que barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades pel sedàs de la Rumba Catalana.
Produït per Sicus Carbonell, líder de Sabor de Gràcia, ha comptat amb músics de la talla de David Torras d’Ai, Ai, Ai, Dj Panko d’Ojos d’Brujo, Joan Garriga de La Troba Kung Fú, Pep Pascual o Wagner Pa altres entre.
Landry el Rumbero, Tte l’Objectiu de fer ballar als petits i no tan petits en un directe que no parará de sorprendre’ns pel seu ritme frenètic i la gran quantitat de danses i jocs al compàs del ventilador.

Compra els discos en un click!
Portada Ets Especial  Portada bona  nadal disc

Nou! Espectacle Sol Solet

 

 

Landr solEscoles

Espectacle exclusiu per escoles, esplais i entitats que no disposen de la infrastructura d’un gran teatre o festival, però tenen ganes de gaudir d’una festa a ritme de ventilador. Animació infantil amb els éxits populars i les cançons de Landry el Rumbero en un micro format, Daniel Landry en solitari, bé, no del tot, acompanyat pel Perret, l’inseparable gos rumbero!

Les Cançons i els Poemes de Nadal

 

nadal disc

Concert

Animació infantil on repassarem les nadales del llibre disc “Les Cançons i els Poemes de Nadal”. Versions dels clàssics nadalencs per Rumba Catalana, un genere que et farà ballar a ritme de ventilador. espectacle carregat de danses, diversió i humor.

Nadales

Versió nadalenca de l’espectacle de teatre amb les cançons i personatges del llibre-disc “Les Cançons i els Poemes de Nadal”.

Teatre

 

 

Cartell A3 TrioTradició

Avui dia no sempre traspassem a la canalla la tradició, cultural i musical, del nostre país. Aquest projecte vol ser una eina per aprendre diferents cançons de la música tradicional de Catalunya. S’uneixen, per una banda, les cançons per a infants de tota la vida i, per l’altra, la Rumba Catalana, amb la intenció de fer ballar tothom, grans i petits.
A través de l’amistat entre en Landry “El Rumbero” i El Sicus, un gitano d’una suposada ciutat marinera, aprendrem una història d’unió de cultures i personatges amb una sola idea: ballar. En efecte, en Landry és un “Rumbero” que canta cançons de quan ell era nen a ritme de rumba de manera que tant els nens i nenes que ja coneixen les cançons populars i tradicionals com els que no, acabin cantant i ballant.
Així doncs, el nostre personatge va desgranant diferents cançons populars per a infants i aporta cançons inèdites que faran que la nostra canalla aprengui noves cançons i nous ritmes.

Espectacle en Quintet

 

 

Cartell 50x70GrupConcert

Espectacle d’animació infantil amb un quintet de rumba catalana que no us deixarà indiferents! Espectacle estrella de la banda formada per representants d’alguns dels principals grups de rumba del país.

Logo Sonia Gonzalez
Forcatcolor1
logoRGBS60
agipcat
Logo Música-BCN